Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Çelik Kapı Arıza Sebepleri

Çelik kapılar, güvenlik, dayanıklılık ve uzun ömürlülük gibi avantajları nedeniyle popülerdir. Ancak, her ürün gibi, çelik kapılar da bazı arızaları olabilir. Bu arızaların çoğu, doğru kurulum ve bakım eksikliğinden kaynaklanır. Çelik kapılarınızın daha uzun süre kullanımınızı sağlamak amacı ile daha az arıza ile karşılaşmasını sağlayabileceğiniz durumlar belirlemek amacı ile profosyonel ekibimizin bir kaç önerisi olacaktır. Çelik kapımda en az arıza nasıl alırım, çelik kapım da arıza sebepleri, çelik kapılarda en çok yaşanılan aksaklıklar, çelik kapı tamiri yapılan sebepler gibi soru ve sorunlarınızın çözümünü aşşağıda bulabilirsiniz.

Sürekli açılıp kapanan kapı: Bu arıza, çelik kapınızın çok sık şekilde açılıp kapanmasından kaynaklı olmaktadır. Bu tarz durumlarda çelik kapınızın menteşelerine ve kapınızın kapanmasını sağlayan malzemelerin temizlenmesi gerekmektedir.

Çelik Kapım Açılmıyor, Kapanmıyor: Çelik kapılarınızın bu tarz arıza almasının en başında kilitlerinde yaşanan arızalar veya çelik kapınızın kasmasından kaynaklı olmaktadır. Çelik kapınızın kapanmaması veya çelik kapınızın açılmamasının tamirini profosyonel ekibimiz ile tamir edilmektedir. Genellikle kilitlerin değişimi ve çelik kapı düşmesinden kaynaklı olduğundan dolayı menteşelerinin tamirinden ortaya çıkmaktadır.

Kırık ya da çatlamış parçalar: Çelik Kapınızın zaman içerisinde yıpranmasından ya da darbelere maruz kalmasından dolayı ortaya çıkabilir. Bu durumda, kapının kırık ya da çatlamış parçalarının değiştirilmesi gerekebilir. Çelik kapınızın özellikle mobilya kısmının değiştirilebilir olması nedeni ile istediğiniz mükemmel görüntüyü sağlayabilmekteyiz. Çelik kapı görüntüsü yenileme işlemini profosyonel ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Sürekli bir şekilde ses çıkartıyor: Çelik kapımdan ses geliyor arızası, kapının kaydırma yolunda yani menteşelerinden ya da motorunda bir sorunun olmasından dolayı ortaya çıkabilir. Bu durumda, kapının kaydırma yolunun temizlenmesi ve yağlanması gerekebilir ya da motorun değiştirilmesi gerekebilir. çelik kapı menteşelerinin temizlenmesi veya değiştirilmesi konusunda en kaliteli usta ve en iyi ustalar firmamızda barındırmaktayız.

Sızıntılar: Çelik kapılar, yağmur, kar ve diğer hava koşullarından etkilenir ve bu nedenle sızıntılar olabilir. Sızıntılar, kapının köprülerinde ve çerçevelerinde olabilir ve bu nedenle, kapıyı ıslatır ve zarar verir. Bu problemi önlemek için, kapıyı doğru bir şekilde yerleştirin ve hava sızdırmazlık özelliğine sahip özel kapı jambı kullanın.

Kapı çalışmaması: Çelik kapılar, elektronik kilitleme sistemleriyle birlikte gelir ve bu sistemlerin arızalanması nedeniyle kapının çalışmaması problemi de ortaya çıkabilir. Bu problemi çözmek için, kilitleme sistemini kontrol edin ve gerekirse tamir ettirin.

Kırılma: Çelik kapılar, çok dayanıklıdır ancak zamanla zayıflayabilir ve kırılabilir. Bu problemi önlemek için, kapıyı düzenli olarak bakım yaptırarak koruyun ve gerekirse tamir ettirin.

Aşındırma: Çelik kapıların üst kısımları zamanla aşındırılabilir. Bu problemi önlemek için, kapıyı düzenli olarak cilalayın ve kapıyı koruyucu kaplama ile kaplatın.Bu arızaların çoğunu önleyebilmek için, çelik kapıyı doğru bir şekilde kurun ve düzenli olarak bakım yaptırarak koruyun. Gerekirse, profesyonel bir tamirci tarafından destek almalısınız.

Bu tarz arızaların önüne geçmek için, çelik kapılarınızı belli zaman aralığında kontrol ettirin ve gerektiğinde onarım yaptırın. Ayrıca, kapılarınızı darbelere karşı koruma altına almak için gerekli önlemleri alın. Bu sayede, çelik kapılarınızın daha uzun süre kullanımda kalmasını ve daha az arıza ile karşılaşabilirsiniz.

Haftanın 7 günü 24 saati hizmet veren firmamızdan detek alabilirsiniz. Ücretsiz servis hattımızdan ekstra bir ücret çıkartmadan çelik kapılarınızın tamiri konusunda ücretlendirme ve fiyat alabilirsiniz.

worker

Referanslar