Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Çelik Kapı Ekstra Güvenlik Aksesuarları

Ekstra Güvenlik - Ekstra Aksesuar

Çelik Kapınızda ilk olarak takılan standart olan kilit ve çelik kapının aksesuarları size güven vermiyor ve bunlara fazladan destek amaclı ek kilit veya ekstra olan güvenlik sağlayan aksesuarlar, parmak izi okuma, kameralı durbun, sürgü mekanizması, vidalı barel zırhı, alarm, tuzaklı barel, özel imbus gibi aksesuarların değişimi veya sıfırdan takılması konusunda siz değerli müşterilerimize en uygun fiyatlarda yardımcı olabilme kapasitesine sahip firma olarak yardımcı olmaktan gurur duymaktayız.

Aşağıda aksesuar ve ek güvenlikler kısaca şu şekildedir;

1- Çelik Kapı üzerine ekstra kilit takılması,

Çelik kapınızda bulunan standart kilide, ilave ekstra güvenlikli ek kilitler takılabilmektedir. Bu çelik kapı kilitleri, emniyet kilidi de ismi verilebilir. Bunlar başlıca, çelik kapı kancalı emniyet kilidi, dönerli emniyet kilidi ve düz emniyet kilidi olmak üzere üç ana başlık altında siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Çelik kapınıza ekstra kilit taktırmak veya değiştirmek isteğiniz var ise, sitemizin istek formunu doldurabilir veya 7 gün 24 saat hizmet veren 0 (544) 842 87 39 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

2- Çelik Kapınıza Tuzaklı Barel Takılması,

Günümüz şartlarında çelik kapılarda en büyük sıkıntılardan bir tanesi hırsızlığa karşı dayanıksız ve güvenliksiz hale gelmesidir. Buna karşın çelik kapılarda kilit barellerinin kırılması bu sorunun ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Buna karşılık olarak K.G.B yani kırılsada Güvenli Bareller ortaya çıkmıştır. Bu özel olarak üretilmiş bareller hırsızlığa karşı kırılsada ortasından yani bağlantı vidasını kırmaya karşılık ekstra güvenlik sağlayan KGB bu hırsızlık girişmlerini boşa çıkarmaktadır. Bu nedenle hırsızlığa karşı en önemli kilitlerden birtanesidir. Çelik kapınızda ekstra güvenlik istiyorum, diyen tüm müşterilerimize tafsiyelerimizin arasında tuzaklı barel takılmasını önermekteyiz. Sizlerden çelik kapınızda en ucuz tuzaklı barel istiyorsanız 0 (544) 842 87 39 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. Eyba çelik kapı olarak %100 memnuniyet politakası ile çalışmaktayız.

3- Özel Çelik Barel Zırhı (imbus 6 vidali) Takılması

Standart çelik kapılarınızda normal olarak takılan kilitler standart kilitlerdir. Fakat özel çelik barel zırhı diğer ismi ile imbus 6 vidalı kilit, 6mm imbus vidalardan oluşup özel olarak üretilen çelik zırh ve içten vidalama yöntemi ile kapınızı bir kale gibi güvenilir hale getirmektedir.  Eski Kilit Barel zırlarınızın aksine çelik barel zırhında 12mm güçlendirilmiş çelik gövdeyi özellikle matkapla bile parçalamak imkansızdır. Aynı zamanda özel olarak kilit için üretilen imbus vidaları da kırmak neredeyse imkansızdır.

 

4- Boy Takviye Çeliği Çelik Kapı Ek güvenliği,

Hırsızlığa karşın kilit yanağına boy takviye çeliği, millere ulaşımasını engelemek amacı ile çelik kapınızın kasasına ekstra güvenlik olarak takılmaktadır.Bu kilit özelliği 5mm sac kalınlığında olup, üzerine 1mm paslanmaz çelik ile U syla 6mm lik destek laması ile hırsızların korkulu rüyasıdır. Bu ek güvenlik ile çelik kapınızı güvenle kullanabilirsiniz.

5- Alarm (Çelik kapıda alarm),

Çelik kapınızın estetik görünümünü bozmadan, çelik kapınızın kanat kilit yanak kısmına monte edilmektedir. Hırsızlığa karşı en etkili yöntemlerden bir tanesi olan bu alarm, kapınızın zorlanması halinde etkin duruma geçip yüksek ses ile alarm vermektedir. Bu durum karşısında siz ve komşularınıza uyarı veren alarm ile hırsızlığın önlenmesine sebep olabilirsiniz.  

6-Parmak izi Okuma (Çelik Kapı Güvenliği),

Öncelikle Çelik kapınıza takılacak olan parmak izi okuma cihazı hiçbir şekilde çelik kapınızın görüntüsünü bozmamaktadır. Özellikle dış mekan girişlerinde anahtar kullanmadan girişinizi kolaylaştıracaktır. Bu sayede daha güvenli girişleri sağlayacaksınız. Bu sisteme dilerseniz evin büyüğü tarafından izine göre girişler yapılır. Ev halkının dışında kapıdan içeri hiç kimse giremez. Çelik kapınıza istemiş olduğunuz modele göre alarmlı parmak izli sistemlerde takılabilir. Bu sistem o kadar ileri düzeydedir ki uzaktan kumanda bile takılabilmektedir. Sizin güvenliğiniz bizim referansımız olduğu için en üst seviyede güvenliğinizi eyba çelik kapı olarak bunun bilincindeyiz.

7- Çelik Kapıda Emniyet Sürgüsü Taktırma,

Çelikkapınıza taktıracağınız emniyet sürgüsü ile, dışarıdan yapılan her hangi bir müdahale ile açılması mümkün değildir. Emniyet sürgüsü adından da anlaşıldığı gibi sürgü ve kelebeğinden oluşmaktadır. Oldukça güvenli olan bu sistem özellikle ev ve iş yeri çelik kapılarında taktırılan aksesuardır. Hiçbir şekilde çelik kapınızın görüntüsüne zarar vermemektedir.

8- Çelik kapınıza Digital Kameralı Dürbün Takılması,

Standart çelik kapınızda ki mevcut olan dürbün kısmına monte edilen digital kameralı dürbün, dışarıdan bakıldığında dikkat çekmemektedir. Siz içeriden, dışarıdaki durumu net bir şekilde görmenizi sağlayan ekranı mevcuttur. İstemiş olduğunuz digital kameralı dürbününüzün modeline göre siz evde yokken fotoğraf çeken modelleri de mevcuttur.

 

worker

Referanslar