Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Çelik Kapının Görüntüsü Yenileme

Çelik Kapının Görüntüsü Yenileme

Çelik Kapınızda mekanik aksamından ve sağlamlığından memnun, fakat dış görüntüsünden hoşnut veya zamanla deformasyona uğrayabilmektedir. Zamanla çelik kapınızın rengi solabilir ve bu nedenle gözünüze hoş gelmeyebilir.Profosyonel kadromuz ile en kısa sürede dilerseniz çelik kapınızdaki deformasyonu giderebilir, veya kapı mobilyasını değiştirebilirsiniz. Çelik Kapınızın Görüntüsünü yenilemeniz çok kısa vadede gerçekleştirerek uzman kadromuz ile teslimatı gerçekleşmektedir.

Müşterilerimizin çelik kapıları isterse ahşap giydirilmeli olsun isterse fırın boyası diye adlandırdığımız fırın boyalı olsun, sağlam çelik kapılarınızı istediğiniz renk ve modelde yeni bir ahşap ile, isterseniz kapı mobilyası ile isterseniz kasa dahil komple ahşap giydirmesi yaparak komple değiştirebiliyoruz.

Çelik kapı mobilya giydirme işlemi, öncelikle kapınızın ahşap panel ve çelik kapı kasanızın ölçülerini almaktayız. Daha sonrasında istemiş olduğunuz renk ve modelde hazırladığımız mobilya ve ahşap giydirmeleri ortalama 2 saatlik çalışma ile demonte halinde size teslim etmekteyiz.

Çelik kapı deformasyon değişikliği,  çelik kapınızın görütüsünü yenilemek veya ahşap giydirilmesi için, acil çelik kapı servisi  gibi şikayetlerinizi Eyba çelik kapı iletişim numaramız olan 0 (544) 842 87 39 telefondan ulaşarak 7/24 hizmet veren servisimizden faydalanabilirsiniz.

 

2- Çelik Kapı Vernik ve Boyama

Çelik kapınızın mobilyasında veya kasa bölümünde renk ve vernik deformasyonlarını en hızlı şekilde profosyonel ekibimiz ile vernik ve boyama işlemi yapmaktayız. Boya ve vernik yapılmadan önce, zımpara ile düz bir zemin oluşturarak yerinde macunlama yaparak boya ver vernik işlemi yapmaktayız.

Çelik kapı boya ve vernikleme işlemi yapılması için illaki çelik kapınızda hasar veya deformasyon olmasına gerek yoktur. Çelik kapınızın rengi solmuş olabilir, rengini beğenmiyor olabilirsiniz, veya farklı bir sebepten de çelik kapınıza vernik veya boyama işlemi yaptırabilirsiniz.

3- Dış Cephe Kapı Görünüm Yenileme,

Dış mekan kapı görünüm yenileme işlemlerinin en başında villa kapısı, iş yeri kapıları, aparman ve binaların kapıları gelmektedir. Bunların hasar veya deformasyon olmasında ki en büyük unsurlar başlıca; güneş ışığı, yağmur ve soğuga maruz kamlarıdır. Bu sebep ile dış mekan kapılarının görünüm yenileme ihtiyacı duyulmaktadır. Başta dış cepheye yani güneş, yağmur ve soğuğa dayanıklı ahşaplar tercih edilmedir. Yenilemede bizim müşterilerimize tavsiyelerimiz, doğal ahşap isteniyorsa su kontrası ahşap (marin) tercih edilmeli, yapay ahşap tercihse a.cobalt ahşap desenli olmalıdır.

worker

Referanslar