Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Apartman Kapısı Yenileme

Ülkemizde ve dünyada en yaygın toplu yaşam alanları olan apartmanlardır. Apartmanlar, çok sayıda insanın bir arada yaşaması için en pratik ve uygun maliyetli çözümler olduğundan dolayı, tüm dünyada sayıları hızla artmaktadır.
Apartman Kapılarının Önemi
Yaşamlarına apartmanlarda devam eden insanları, dış etmenlerden ve istenmeyen kişilerden koruyan ilk katman apartman kapısıdır. Gün içerisinde yüzlerce kez açılıp kapanan ve doğanın bütün saldırılarına maruz kalan apartman kapıları zaman içerisinde aşınmakta ve yenilenmek zorunda kalınmaktadır. Apartman kapısı yenileme zamanında gerçekleşmediği zaman, hem apartmanda yaşayanların yaşam kalitelerini düşürebilecek hem de binanın görsel görünümünü olumsuz etkileyerek, dairelerin maddi değerlerinde düşüşlere yol açabilmektedir.
Apartman Kapısının Zarar Görmesinin Sebepleri
Her binanın kullanım şartları farklı olduğundan dolayı apartman kapısı yenileme işlemleri de binadan binaya farklılık göstermektedir. Apartman kapısı yenileme işlemlerine yol açan koşullar genellikle aşağıdaki gibidir;
Çarpma veya hırsızlık girişimleri sonucu kapıda oluşan fiziki bozukluklar.
Güneşten dolayı yaşanan renk bozulmaları.
Zaman içerisinde paslanan aksamlar.
Yoğun ve dikkatsiz kullanıma bağlı oluşan aşınmalar ve hasarlar.
Dış kapı mobilya değişimi
Apartman kapılarındaki güneş yanıklarından kaynaklı kabarmalar
Bina kapısının arızalanması ve buna bağlı mobilya değişim işlemleri
Bina dış kapı tamiri ve tadilattan kaynaklı çelik kapı zarar görmesi
Apartman kapıları, binada yaşayanların güvenliğini sağlamak adına önemli olmasından dolayı, bina yapılırken yerine olabilecek en sağlam şekilde monte edilmektedir. Bundan dolayı apartman kapısı yenileme yapılacağı zaman hem kapıya hem de binanın monte edileceği bölmeye daha fazladan zarar vermemek adına ekibimiz gibi eğitimli, tecrübeli personel ve bu iş için uygun ekipmanların kullanılması gerekmektedir. 
Giriş kapılarında çoğunlukla eşya taşıyamaya bağlı sürtmeler veya aşırı sıcak ve soğuktan kaynaklı bina kapısında yanıklar ve aşınmalar olmaktadır. Bunun çözümünü eyba çelik kapı tamiri olarak en uygun fiyatlarda kaliteli hizmet vererek %100 memnunniyet sağlamaktayız. Sizinde apartman çelik kapınızda mobilya değişimi, paslanmaz değişimi, aşınmalar ve sıcak havadan kaynaklı dış kapı yenileme işlemi yaptırmak isterseniz 0544 842 87 39 numaralı telefondan bizleri arıyabilirsiniz. En büyük referanslarımız, yapmış olduğumuz işlerdir.
worker

Referanslar