Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Kaliteli Çelik Kapı Tamiri Firması Ve Kapı Tamir Fiyatları

Kapı Tamiri Yapan Firma

Çelik kapılar yaşam alanlarına ve iş yerlerine daha güvenli bir yapı sunmaktadır. Ancak farklı sebeplerden dolayı zamanla hasar görebilmektedir. Kapı tamiri yapan firma bunları kısa sürede, profesyonel olarak çözebilmektedir.

Çelik kapıların bozulması kullanıcı hatası oluşması, darbe gelmesi ya da uzun süre kullanım görmesi gibi durumlardan kaynaklanmaktadır. Yeni bir kapı yaptırmak daha maliyetli ve uzun bir işlem olduğu için daha kısa süreli, pratik çözüm önerileri sürekli düşünmektedir.

Eğer mevcut kapınızdan vazgeçmek istemiyorsanız, tamir ettirmek istediğiniz çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana kapsamlı hizmetler veren firmamız, kapı tamiri hususunda kısa sürede istediğiniz çözümlere ulaşmanızı sağlamaktadır.

Kapılar Neden Arızalanır?

Kapıların arızalanmasının, eski kalitesini kaybetmesinin farklı sebepleri vardır. Bunlar genellikle çelik kapının kırılması, gıcırdamaya başlaması, kasması, kilidinin arıza yapması, menteşe problemlerinin oluşması gibi durumlarla kendini göstermektedir.

Eğer kapı dış ortamdaysa kış aylarında yoğun yağmur ve kar yağışı zamanla kapının içine tesir ederek, hasarlara neden olabilmektedir. Böylece renk solmaları, genleşme problemleri, kapıların daha sert kapanması gibi durumlar oluşur.

Ayrıca evinize daha önce hırsız girmişse ve aynı kapıyı kullanıyorsanız, bir kere kırılmış olması sebebiyle eski performansını göstermeyecektir. Bu gibi durumlarda değiştirmek istemiyorsanız tamiri yapılmalıdır.

Ancak bu işlemlerin profesyonel olarak yapılması gerekir. Amatör işlemler kapıların daha fazla zarar görmesine neden olur. Hasarın neden kaynaklandığını bilmemek, sorunsuz yerlerin bozulmasına da sebep açabilir. Kapı tamiri yapan firma hizmeti almak, kaliteli çözümler sunar.

Kapı Tamiri Fiyatları

Kapı tamirlerinde en çok sorulan soru bu hizmetlerde kapının değiştirilip değiştirilmediğidir. Bu işlemlerde mevcut kapınız yenilenmez. Sadece mevcut olan hasarın tamiri, ortadan kaldırılması hedeflenir. Eğer herhangi bir aksamı değişmeden işlem yapılabiliyorsa bu tercih edilir.

Ancak bazı durumlarda yedek parça gerekebilmektedir. Bu durumda müşterilere bilgi verilerek onayları alınmaktadır. Kapı tamiri yapan firma fiyatları bakımından her kapıda değişiklik gösterir. Zira yedek parça kullanılıp kullanılmadığı, kapıda hangi problemin olduğu ve bunun nasıl çözüldüğü fiyatları etkilemektedir. Ekonomik çözüm istiyorsanız, firmamız probleminizi kalıcı olarak uygun fiyatla ortadan kaldırmaktadır.

worker

Referanslar