Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Villa Kapısı Tamiri

Villa Kapılarında Yaşanılan Aksaklıklar Düzeltilebilir Mi?

Villa kapıları oldukça ağır ve büyük ebatlara sahip olmasından dolayı zaman içerisinde bazı aksaklıkların oluşmasına neden olurken, belli başlı bakım ve tamir işlemlerine tabii tutulması gerekmektedir. Villa kapılarında en çok rastlanılan aksaklıklar en genel anlamda;

  • Kapının yere sürtmesi,
  • Menteşelerin gevşemesi,
  • Kapı üzerindeki boyaların dökülmesi ve
  • Mevcut kaplamaların açılması gibi problemler listelenebilirken bu ağır ve büyük kapılar pek çok farklı sorunu da beraberinde getirmektedir.

Eyba Çelik Kapı olarak bünyemizde sunduğumuz villa kapısı tamiri hizmetimiz ile müşterilerimizin kapıları ile ilgili yaşadıkları sorunları profesyonel olarak en kısa süre zarfında çözüme kavuşturmaktayız.

Villa Kapılarını Nasıl Tamir Etmekteyiz?

Her villa kapısı birbirinden farklı malzeme ile üretilmiş olup farklı fiziksel ve kimyasal özelliklere sahiptir. Firmamız olarak bünyemizde sunduğumuz villa kapısı tamiri hizmetimiz ile farklı özelliklere sahip olan villa kapılarını alanında uzman kadromuzla birlikte analiz ettikten sonra profesyonel olarak bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirmekteyiz.

Villa Kapıları Tamiri İçin Neden Eyba Çelik Kapı’yı Tercih Etmelisiniz?

Eyba Çelik Kabı olarak uzun yıllardır hizmet verdiğimiz sektörümüzde müşterilerimize sunduğumuz villa kapısı tamiri hizmetimizde biriktirdiğimiz bilgi ve birikime eşlik eden tecrübelerimiz sayesinde çözüm odaklı bir hizmet sunmaktayız.

Dinamik çalışma arkadaşlarımız sayesinde oldukça hızlı ve etkili çözümler sunarak, müşterilerimizin yaşadıkları sorunları en uygun fiyat anlayışımız ile gerçekleştirmeye devam etmekteyiz. Pandemi süreçlerinde bile villa kapı üretimini ve tamir işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.  Villa kapısı tamirini 0544 842 87 39 numaralı telefondan arıyarak villa kapınızı tamir ettirebilirsiniz.

worker

Referanslar