Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Villa Kapısı Yenileme Ve Tamir İşlemleri

Her Saniye Doğaya Direnen Villa Kapılarının Yenilenmesi

Villalar, genel mimarileri sebebiyle doğanın yıkıcı etkilerine apartman dairelerinden daha açık yapılardır. Göze hoş görünen, villanın mimari bütünlüğünü tamamlayan öğeler de doğanın yıkıcı etkilerine en açık elemanlarıdır. Biz insanların genel olarak rahatsızlık duyarak bahsettiğimiz etmenler, binalara zaman içerisinde ciddi zararlar verebilmektedir. Bu detaylar içinde villa kapıları ilk dikkat çekenlerdendir.

Kapılara Zarar Veren Doğal Etmenler

Bu etmenler ve etkileri;

  • Güneş ışınları zaman içerisinde boyanın solmasına ve koruyuculuğunu yitirmesine sebep olmaktadır.
  • Yağmur, zaman içinde aşınan boyadan kapının gövdesine sızarak paslanmalara yol açabilmektedir. Paslanan villa kapısı yenileme ve değiştirilmesi masrafları çok masraflı olabilmektedir.

Kapının Yenilenmesi Sadece Görsel Bir İşlem Değildir

Villa kapısı yenileme işlemi, binanın tamamı için de önem taşıyan bir işlemdir. Eğer villa kapısı yenileme işlemi bölgesel ve genel paslanmadan kaynaklı bir gereklilik haline gelmişse, zaman içerisinde bu pas kapının binaya bağlandığı noktalardan yapının içindeki demirlere ulaşabilir. Veya paslanmış noktalardan sızan yağmur suyu binanın betonuna ulaşarak, betonun kimyasal yapısında bozulmalara yol açarak, binanın yapısal sağlamlığını yitirmesine sebep olabilir.

Bundan dolayı villa kapısı yenileme işlemi sadece kapının kendisini ilgilendiren bir işlem değil, binanın genelini etkileyen bir durumdur ve ciddiyetle yaklaşılması gerekmektedir. Eyba Çelik Kapı olarak kapılar ve demir-çelik aksamlar üzerindeki tecrübemizle her türlü yenileme ve bakım işlemini en hızlı ve kaliteli bir biçimde bitirerek, villanın güzel görüntüsüne tekrar kavuşmasının yanında, uzun ömrünün de garanti altına alınmasını sağlıyoruz.

Eyba Çelik kapı firması olarak villa kapılarınızın her türlü arızası ve sorunu ile ilgili işlemlerinizi haftanın 7 günü 24 saati 0544 842 87 39 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

worker

Referanslar