Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Çelik Kapı Kilit Tamiri

Çelik kapı Kilit tamiri

Günümüzde çelik kapı kilit sorunu ile karşılaşmayan hemen hemen hiç kimse yoktur. Çelik kapılara takılan kilitlerin birden fazla parçaya sahip olması nedeni ile bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkündür. Çelik Kapınızın kilitlerinin bozulmasının birden fazla sebepleri mevcuttur.

Bunların en başında karşılacağınız sorunlar;

  1. Çelik kapınızın kilit aksamının bozulması
  2. Fazla veya eksik yağlama sebeplerinden kaynaklanan kasmalar
  3. Çelik kapı kilidinin aşırı zorlanması
  4. Zamanla aşınmaya uğraması
  5. Hırsızların veya dış etkenlerden kaynaklı zorlanması
  6. Çelik Kapınızın kilidinin sistemi bozulması
  7. Kilit içerisinde anahtar kırılma durumu
  8. Kilit Mandalının bozulması veya arızalanması

Çelik kapılarınızın kilidinde  yukarıda yazmış olduğumuz sorunlar ile karşılaştıysanız mutlaka profosyonel ve eğitimli ustalarımız ile irtibat a geçmelisiniz. Eğer ki kilidinizin kullanılacak durumu veya tamir edilebilecek durumu var ise kesinlikle ustalarımız tamir etmektedir. Ancak kilidinizin tamir edilebilecek durumu yok ise biz firma olarak kapınızın kaliteli ve güvenlikli kilit tafsiye etmekteyiz. Çünkü taktıracağınız kalitesiz kilitler ilerleyen zamanlarda sizin kapıda kalma gibi mağduriyet oluşturacaktır.  Çelik Kapı kilidinin mekanizmaları ile ilgili aklınıza gelebilecek soru ve sorunları firmamız ile paylaşabilirsiniz.

Başlıca Sorular;

Çelik kapı kilidi nasıl bozulmaktadır.

Çelik kapı kilidi tamiri nasıl yapılmaktadr,

kapı kilidi fiyatı ne kadar,

En çok kilidi bozan durumlar nelerdir

Müşterilerimizin çelik kapı kilit tamir yaptırdıkdan sonra dikkat etmesi gereken bir kaç husus vardır. Bunların en başında çelik kapı kilidinin bakımını yaptırması gerekmektedir. Genellikle çelik kapı kilitlerinde göbek değişimi ile kurtulabilir. Fakat bilinçsizce kapınızı zorlar veya farklı yöntemler ile kapınıza zarar verirseniz çelik kapınızın sadece kilidi ile kalmaz, çelik kapınızın menteşeleri ve kollarınada zarar verebilirsiniz. Bu şekilde mağduriyetler ile karşılaşmamanız adına eyba çelik kapı ile iletişime geçebilirsiniz. Anında ve hızlı servis ağı ile her türlü çelik kapınızın kilit sorununu çözmekteyiz.

Sizinde çelik kapı kilit tamiri desteğine ihtiyacınız var ise, dilerseniz aynı gün içerisinde veya ilerleyen günlerde randevu oluşturarak Eyba çelik kapı olarak 0544 842 87 39 numaralı telefon ile irtibata geçebilirsiniz.

worker

Referanslar