Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Kırılmış Çelik Kapı Tamiri

Kırılmış çelik kapı tamiri nasıl gerçekleştirilmelidir ?

Kırık çelik kapı tamiri, çelik kapıların zamanla oluşabilecek durumların en başında gelmektedir. Bu kırıkların arasında çelik kapının dış yüzeyinin eskimesi ve çürümesi gelmektedir. Bunların dışında çelik kapının dış yüzeyinin çizilmesi ve zaman içerisinde dış mobilyalarının kayması da yer alabilmektedir.

Kırık çelik kapılarda yapılması gereken ilk durum ise, önceliklikle hasarın nerede ve hangi yollar ile olduğunun tespiti ile başlanmalıdır. Kapınızın kırılması sebepleri arasında hırsız girişimi yüzünden kırılması, dıi etkenlerin sert vurması yüzünden kırılması, sıcak hava veya soğuk havanın etkisi yüzünden kırılığ çürümesi, evinizde beslediğiniz canlı hayvanların vermiş olduğu tahribat yüzünden çelik kapılarınız da yaşanmış en fazla kırılmış kapı tamiri isteklerinde gelmektedir.Bazen çelik kapının iç yüzeyinde de kırıklar meydana gelmektedir. Bu sebeple kırık çelik kapı tamiri için ilk aşamada kırılmanın nasıl olduğunu bilmek çok önemlidir.

Kırılmış çelik kapının tamiri hangi yollar ile düzelebilir?

Kapınızın dış yüzeyindeki hasarlar veya mobilyasında oluşan kırılmaları profosyonel ekibimiz ile gelerek tespit etmekteyiz. Daha sonrasında kapınız da kırık, çürümeler, boya dökülmesi, çentikler, farklı etken maddelerin dökülmesi gibi sorunların tespitini yapmaktayız. Bu tespitten çıkan sonuca göre kırılmış kapınızın mobilyasını eski haline ince ölçüler alarak tamir etmekteyiz. Eğer ki kapınızın dış yüzeyi boyanması gerekiyor ise çelik kapı dış yüzey boyama işlemi gerçekleştirmekteyiz. Kırılan bölüm iç kısımda ise çelik kapınızda oluşan iç kırılmaları genellikle yerleşim bozukluğundan dolayı şişmeler olduğundan atölyemizde tamirini gerçekleştirmekteyiz. Tabi ki bu işlem için çelik kapınızın dış yüzeyinde bulunan mobilya kısımlarını açarak iç kısımlardaki hasarların tespiti gerçekleştirilmektedir.

Çelik kapının dış yüzeyini açma işlemi, öncelikle çelik kapınızda bulunan mekanizmaların sökülmesi ile başlanmaktadır. Bu sökme işlemi çelik kapı kilit mekanizması sökme işlemi ile başlatılır. Kırılan veya hasar alan çelik kapınızın daha da fazla hasar almaması için çok dikkatli ve özenli olarak yapılması gereklidir. Aksi durumda kilit mekanizması hasar gördüğünde çelik kapınızın açılması veya kapanması oldukça zor olmaktadır. Çelik kapınızda bulunan vidaların ve gerekli çıtaların söküldükden sonra çelik kapınızın iç kısmında kırılan hasarın tespiti yapılır. Profosyonel ustalarımız tarafından özenle kırılan noktanın tamirinden sonra tekrardan çelik kapı eski haline getirilerek kapınızın montaj işlemi gerçekleştirilmektedir. İç kısmı kırık olan kapınızı en uygun ve en kaliteli şekilde tamirini gerçekleştirren ustalarımız daha sonrasında kapınızın kilit ve denge ayarlarınıda gerçekleştirmektedir.

Kırık olan kısım yüzey bölümünde ise bunun için bir kaç teknik mevcuttur. Bunların en başında ise çelik kapı kaplama veya diğer adı ile çelik kapı dış yüzeyi değiştirme işlemi denilmektedir. Bu işlem çelik kapınızın mobilya kısımlarının belirli bir bölgenin veya tamamının değiştirilmesi ile gerçekleştirilmektedir. Eğerki kapınızın kırık kısmı yok ise çelik kapı boyama işlemi veya  çelik kapı kaplama işlemi yapılarak kapınızın kötü görüntüsünden de kurtulabilirsiniz.

Kırılan veya hasar alan kapılarınızın tamiri siz değerli müşterilerimize belki çok basit bir şeymiş gibi gelsede, tamir işleminin sizlere kazandırdığı çok şey vardır. Bunların en başında kapınızın sağlam ve dayanıklı görünmesi kötü niyetli kişi veya kişilerin kapınıza vereceği hasarı minimuma indirmektir. Ayrıca kapınızı sağlam gören hırsızlar belki de hiç kapınızı zorlamadan bırakıp gideceklerdir. Kapınızın tamiri, daha uzun ömürlü olması sayesinde aile bütçenize zarar vermeden uzun süre kullanılmasını sağlayacaktır.

Sonuç olarak çelik kapım kırıldı ne yapmalıyım, kırık kapılar tamir olurmu, kırık kapı tamiri yapan ustalar kim, kırılan kapı tamiri fiyatı ne kadar, kırık kapı servis ücreti ne kadar, en uygun kırık kapı tamiri ustaları kimlerdir, kırık kapı mobilyası değişimi, çelik kapı boyama işlemi yapılır mı, çelik kapı dış yüzey değişimi yapılırmı gibi aklınıza takılan tüm soruların cevabını sizlere sunmaktayız. Bizlere dilerseniz arıyarak dilerseniz whatsapp üzerinden 0544 842 87 39 numaralı telefondan arıyarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca kısa süreliğine ücretsiz çelik kapı servisi hizmeti de alabilirsiniz.

worker

Referanslar