Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Çelik Kapıda Mobilya Değişimi & Bakımı

Çelik Kapının mobilyası kapı üzerinde kullanılmış metallerin dışarıdan etki edecek soğukluğa ve sıcaklığa karşın koruma amacı ile metallerin üzerinde hem görselliğe güzel gelen ahşaplardır. Çelik kapının ana malzemelerinden olan Çelik kapı mobilyası özellikle hırsızlık sonrası, dış etkilerden kaynaklı görülen hasarlar veya soğuk ve sıcaktan etkilenerek hasar görmektedir. Bu hasarlar sonucunda gözle görülür bozulmalardan kaynaklı göze hoş gelmeyen görüntüler koymaktadır.  Çelik kapınızda oluşan bu hasarların giderilmesi için profosyonel ekibimiz ile 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. İstanbul anadolu yakasında çelik kapı mobilya değişimi veya çelik kapı bakımı yapılmaktadır. İstanbul avrupa yakasında ise özellikle esenler, bayrampaşa, merter, güngören, mecidiyeköy, şişli, eyüp gibi semtlerde çelik kapı tamiri ve tadilatını aynı gün veya max. 2 iş günü içerisinde gerçekleştirmekteyiz.

Çelik kapınızda hırsızlık sonrasında çelik kapınızın mobilyasında oluşan küçük veya büyük hasarları fotoğraf ve videolarınızla gönderdiğiniz takdirde, anında geri dönüş sağlanarak ücretsiz bilgilendirme yapılmaktadır. Gerekli durum görüldüğü takdirde yıpranmaları küçük ezikleri macun işleri rötüş boya işlerini hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Müşterilerimizin isteğine göre komple mobilya da boyanarak çelik kapı mobilyası tadilaltı ve boyama işlemi gerçekleştirilir. Fakat büyük hasar oluşması durumunda ise mobilyanında tamamı değişmesi gerekebilmektedir.

Çelik Kapınızın mobilyasında sadece hırsızlıklara karşı hasarlar oluşmamaktadır. Evinizi taşırken, temizlik ve kimyasalların çelik kapınızın mobilyasına hasar vermektedir. Bunların yanı sıra evinizde beslemiş olduğuuz küçük misafirlerde (canlı hayvan) çelik kapınızın mobilyasına hasar vemektedir. Bu durumlarda eyba celik kapı sitemizde bulunan telefon numaramıza ulaşabilirsiniz.

Çelik kapınızda, özellikle dış cephede bulunan kapılarda havaların soğuması, çok ısınması, dolu, kar, yağmur yağması gibi durumlardan kaynaklı çelik kapı mobilyanızda hasarlar veya renk değişimleri gerçekleşmektedir. Çelik kapınızın mobilya hasarları arasında çatlaklarda oluşmaktadır. Bu yüzden kapınızın hasar görmemesi ve daha fazla yıpranmaması için bakımları hızlı bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Çelik kapınızın mobilyasında tadilatı veya değişimi için mutlaka profosyonel ekibimizden destek almalısınız. İrtibat numaramız 0(544) 842 87 39 dur. Bu telefon numarasına gerekli hasarların görüntü ve videosunu atarak bilgilendirme yapınız.

worker

Referanslar