Eyba Çelik Kapı Tamiri - Satışı
TEKLİF FORMU

Hırsızların Açamadığı Çelik Kapı Modelleri

Hırsızın Açamadığı Çelik Kapı

Hırsızlar ve kapı ve kilit üreticileri arasındaki mücadele, yüzyıllarca yıldır devam etmektedir. Bu mücadele günümüzde hiçbir hırsızın açamadığı çelik kapı üretmek için devam etmektedir. Çağlar boyunca üretilen kilit ve kapılar hırsızlar tarafından bazen kaba kuvvet, bazen de dikkatli plan ve el becerisiyle etkisiz hale getirilmiştir. Günümüzün ilerleyen teknolojisi ile, üreticiler hiçbir hırsızın açamadığı çelik kapı tasarlama hiç olmadığı kadar yaklaşmışlardır. Bunda en büyük katkı, gelişen üretim tekniklerinin yanında, yüksek dayanıklılığa sahip malzemelerin günlük kullanıma uygun hale gelmesidir.

Hırsızların En Sevdiği Yöntem; Kaba Kuvvet

Çelik kapıların ardına erişmek isteyen hırsızlar, genellikle aşağıdaki yöntemleri tercih etmektedirler;

  • Kriko ve benzeri tertibatlar ile kapı çerçevesini açmak,
  • Balyozla kapı kilidini kırma,
  • Levye ve tornavida gibi araçlarla kilidi yerinden çıkartma,
  • Matkapla kilidi bozma,
  • Çeşitli aletlerle kilidi anahtar kullanmadan açma.

Hırsızların En Çok Nefret Ettiği Şey; Kaliteli Kapılar

Modern üretim teknikleriyle üretilen kapılar, bu tür saldırılara en az 30dakika dayanabilmektedirler ve hırsızlara geçit vermemektirler. Bizim ürünlerimiz gibi kaliteli ürünlerde ise bu süre bir saate yaklaşmakta ve hiçbir hırsızın açamadığı çelik kapı çeşitleri arasında üst seviyelerde bulunmaktadır. Burada en önemli etmen kapılarımızı henüz tasarlarken en yüksek dayanıma sahip olacak şekilde dizayn etmemiz, üretirken en kaliteli çeliği kullanmamız ve müşterilerimizden gelen geri bildirimler ile hizmet süreçlerimizi sürekli olarak gözden geçirmemizdir.

Sürekli kalite ve innovasyon anlayışımız sayesinde, müşterilerimizin can ve mal güvenliğini koruyacak, hiçbir hırsızın açamadığı çelik kapı çeşitleri sunmaya devam edebilmekteyiz. Üstün başarı ve kaliteli hizmet anlayışı çalışmalarını geliştiren eyba çelik kapı üst düzey ve hırsız tarafından açılması neredeyse imkansız çelik kapılar üretmekteyiz.

Yılların vermiş olduğu tecrübe, iş bilgisi, kaliteli hizmet anlayışını bir araya getiren eyba çelik kapı, haftanın 7 günü 24 saati hizmet vermektedir. Bu zorlu pandemi süreci dahil olmak üzere 0544 842 87 39 numaralı telefondan istediğiniz zaman arıyabilirsiniz. Sizlerde bulunduğunuz evinizde, iş yeriniz de, yazlığınızda rahatça ve güvenle oturmak istiyorsanız mutlaka bize ulaşın..

worker

Referanslar